Prijava

Članak

ImexBanka
18.06.2012.

Poslovnica Zadar - nova lokacija

Od 18.lipnja Imex banka d.d. posluje na novoj lokaciji u Zadru, u ulici Benka Benkovića 24. U novoj, moderno opremljenoj poslovnici klijenti mogu ostvariti izuzetno povoljne uvjete štednje i kredita kao i dogovoriti sve ostale bankarske usluge – tekuće i žiro račune, kartice, internet bankarstvo i ostalo.

Osim  moderniziranja i povećanja broja poslovnica, Imex banka i dalje nastavlja sa odličnim poslovnim rezultatima. Tako je štednja građana u zadnjih godinu dana porasla za 225 milijuna kuna i  30. travnja 2012. godine dosegla iznos od 1.242 milijuna kuna, odnosno ostvaren je porast od 22%. Trend izvrsnog rasta štednje traje već mjesecima, a temelji se na proizvodu kojim se štedišama omogućava da na štednju pored osnovnih kamata ostvare i Maxi premije.

Imex banka prisutna je na bankarskom tržištu već punih 20 godina i jedna je od rijetkih banaka u potpuno hrvatskom vlasništvu.

Banka posluje preko 18 poslovnica diljem Hrvatske i to u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru, Osijeku, Puli, Imotskom, Pločama, Varaždinu i Trogiru.

Print