Prijava

Članak

ImexBanka
24.09.2008.

Otvorena poslovnica u PuliImex banka u Puli, Riva 2

Imex banka otvorila je prvu poslovnicu u Istarskoj županiji, u Puli, što je još jedan korak ka ostvarenju strategije banke o širenju poslovanja u sve dijelove zemlje. Nova poslovnica u Puli nalazi se na adresi Riva 2 i klijentima pruža poslovanje sa stanovništvom i pravnim osobama, a na raspolaganju je i bankomat. Svečanost otvaranja nove poslovnice uveličao je i naš slavni alpinist gosp. Stipe Božić. Radno vrijeme poslovnice u Puli je od 8,00 do 19,30 sati radnim danima, te subotom od 8,00 do 12,00 sati.

Banka trenutno posluje putem 13 poslovnica, a osim poslovnice u Puli, u narednih mjesec dana otvaraju se 3 nove poslovnice u gradovim gdje je banka već prisutna, u Zagrebu (Folnegovićeva 1c), Splitu (Kavanjinova 14, nasuprot starog Hajdukovog igrališta) i Rijeci (Veslarska 3b). Osim navedenih, u planu je otvaranje novih poslovnica u Osijeku i Dubrovniku, te će banka zaokružiti svoju prisutnost u svim regijama putem 17 poslovnica.

Iduće svečano otvaranje je 2.10.2008. u Zagrebu u Folnegovićevoj 1c, gdje se otvara četvrta poslovnica u Zagrebu. Nova poslovnica klijentima će pružati poslovanje sa stanovništvom i pravnim osobama.
Print