Prijava

Članak

ImexBanka
31.10.2007.

Darovi za djecu povodom Svjetskog dana štednje


Povodom obilježavanja Svjetskog dana štednje, Imex banka kao i svake godine, nastavlja s tradicijom educiranja i darivanja najmlađih, jer je dobre navike štednje važno razvijati već od malih nogu. Ove godine poslovnice Imex banke posjetili su učenici prvog razreda osnovne škole ''dr. Ante Starčević'' iz Zagreba i djeca dječjeg vrtića ''Đurđice'' iz Rijeke, dok učenici prvih razreda osnovne škole ''Manuš'' iz Splita u poslovnicu nisu mogli doći zbog kiše, pa su ih djelatnice banke posjetile i razveselile u njihovoj školi.


Slike iz poslovnice u Zagrebu u Frankopanskoj ulici 9

U druženju s djelatnicama banke djeca su naučila što je štednja i koje su njene prednosti, te su im darovane štedne knjižice s pologom od 50 kuna. Pohvalili su se da oni već znaju što je štednja, a to je kada stavljaju novce u svoje kasice. Prvašiće su razveselile i prigodne majice, te baloni Imex banke koji su im se najviše svidjeli jer su se s njima igrali u poslovnici. Nakon što su se počastili kolačima i bombonima, za kraj su otplesali ''vlakić'', i veseli zajedno s učiteljicom pozdravili djelatnice banke.


Slike iz osnovne škole ''Manuš'' u Splitu


U druženju s djelatnicama banke djeca su naučila što je štednja i koje su njene prednosti, te su im darovane štedne knjižice s pologom od 50 kuna. Mnogi su se pohvalili da već imaju kasice i da štede, a novac koji ubuduće prikupe u svoju kasicu će s mamom ili tatom donijeti u banku da im se upiše u njihovu knjižicu. Prvašiće su razveselile i prigodne majice koje su brzo obukli jer su se htjeli slikati za novine, a posebno su ih obradovali baloni Imex banke s kojima su se igrali u razredu. Za kraj ovog veselog i poučnog druženja počastili su se kolačima i bombonima, te zajedno s nastavnicima i ravnateljem ispratili djelatnice banke.Slike iz poslovnice u Rijeci na Trgu Grivica 4

U druženju s djelatnicama banke djeca su naučila što je štednja i koje su njene prednosti, te su im darovane štedne knjižice s pologom od 50 kuna. Razveselile su ih i prigodne majice i baloni Imex banke koji su im se najviše svidjeli. Napravili su i veliki kolaž sa crtežima i slikama na kojem su napisali ''Za Imex banku od djece vrtića Đurđice'', a plakat će trajno biti izložen u poslovnici banke kao uspomena na ovaj radosni događaj. Za kraj ovog veselog i poučnog druženja počastili su se kolačima i bombonima, te zajedno s tetom pozdravili djelatnice banke.
Print