Prijava

Članak

ImexBanka
30.08.2007.

Otvorena nova poslovnica u Splitu


U Splitu je otvorena nova poslovnica smještena u Velebitskoj ulici 123 (zgrada Belvedere). Poslovnicu je otvorio naš proslavljeni alpinist i putopisac Stipe Božić koji je tijekom dvosatnog druženja građanima dijelio prigodne poklone.


Nova poslovnica građanima, obrtnicima i pravnim osobama nudi široku ponudu bankarskih usluga, uz povoljno i efikasno obavljanje platnog prometa u zemlji i s inozemstvom, razne vrste štednje, te brojne pogodnosti po tekućim računima građana i izuzetno brzu realizaciju gotovinskih nenamjenskih kredita.  


Banka nastavlja širiti poslovnu mrežu na nacionalnoj razini s intencijom otvaranja poslovnica u svim regionalnim središtima i gradovima, te aktivno traži poslovne prostore u svim regijama. Cilj nam je približiti pogodnosti naših proizvoda svim građanima, tvrtkama i obrtima, te opravdati povjerenje naših sadašnjih i budućih klijenata koji su u Imex banci prepoznali najbolju Hrvatsku banku u hrvatskom vlasništvu.


Prilikom otvaranja poslovnice Belvedere naš proslavljeni alpinist i putopisac Stipe Božić građane je razveselio poklonima.


Print