Prijava

Visa Business kartica

Maestro business kartica Imex banke međunarodno je prihvaćena debitna kartica putem koje naši klijenti sa svog poslovnog računa mogu podizati gotovinu na bankomatima i plaćati na prodajnim mjestima s Maestro oznakom.

Namjenjena je vlasnicima tvrtki i obrta s poslovnim računima u Imex banci kao i njihovim djelatnicima kojima su dali ovlaštenje za korištenje. Kartica glasi na ime korisnika, neprenosiva je i izdaje se na rok od 3 godine.

Za podizanje gotovine sa svog poslovnog računa naši klijenti mogu koristiti mrežu od 818 bankomata u Hrvatskoj s oznakom MBU ili Mbnet bez naknade i preko 890.000 bankomata iz mreže MasterCard širom svijeta.
Adrese 818 bankomata u sustavu MBU mreže u Hrvatskoj na kojima klijenti Imex banke d.d. mogu podizati gotovinu bez plaćanja naknade pogledajte ovdje.

Adrese bankomata u sustavu MBU mreže na kojima klijenti Imex banke d.d. mogu podizati gotovinu bez plaćanja naknade u gradovima u kojima Imex banka d.d. ima poslovnice:

  • Kartica služi kao sredstvo bezgotovinskoga plaćanja, što znači da za sve račune R-1 i R-2 plaćene ovom poslovnom karticom imate pravo na povrat pretporeza

  • Obavljanje svih transakcija elektronskim putem, uz provjeru PIN-a i stanja računa

  • Sredstva s vašeg računa dostupna su Vam 24 sata dnevno uz potpunu kontrolu trošenja i znatno brži način pristupa novcu od odlaska u banku 

  • Znatno sigurniji način raspolaganja novcem od nošenja gotovine, jer se u slučaju gubitka kartice ona blokira i ne može se više koristiti. Pri tome je važno nestanak kartice što prije prijaviti banci.

 

 


Limit dnevnih isplata i transakcija Maestro business karticom:


Radi zaštite poslovnog računa naših klijenata u slučaju gubitka kartice i PIN-a, Imex banka uvela je skupinu limita po pojedinoj transakciji, te skupine 24 satnih limita za Maestro business karticu:

 

Pojedinačna transakcija
Maksimalna transakcija prodaje (POS) 20.000 kn
Maksimalna isplata gotovine (ATM) 7.000 kn
Transakcije unutar 24 sata
Maksimalna transakcija prodaje (POS) 20.000 kn
Maksimalna isplata gotovine (ATM) 7.000 kn
Ukupno 27.000 kn
Broj uspješnih dnevnih transakcija na ATM 8
Broj uspješnih dnevnih transakcija na POS-u 10

*ATM = bankomat
*POS = EFTPOS uređaj na prodajnom mjestu 

                                                                                                     Pristupnica za Maestro business karticu

Obrasci za otvaranje kunskog računa:

Zahtjev za otvaranje kunskog računa
Izjava o statusu računa
Izjava o stvarnom vlasniku pravne osobe
Ovlaštene osobe za potpisivanje financijskih transakcija
Ugovor o otvaranju i vođenju kunskog računa i obavljanju poslova platnog prometa

Print